Температурні режими перевезення продуктів

    На йменування продуктів t* C  при перев езенні t* C  при завантаженні     при пис
  Заморожен і продукти : м'ясо , р и ба,         субпродукт и , м'ясо кроля , птиц я , я йця    не в ище - 12    не в ище - 8  
  Абрикос и    (+ 3) - 0     + 3  
  Ананас и    (+ 11) - (+ 8)   (+ 10) - (+ 13)  
  Баклажан и    (+ 10) - (+ 8)   (+ 7) - (+ 10)  
  Банан и не достиглі    (+ 1) - (+ 11) (+ 12) - (+ 15)   зр ілі не транспорт.
   Швидкозаморожені м’ясні , р ибні   кулінарні вироби , фрукт и і ягод и    не вище - 18 - 18  
  Виноград    (+ 8) - (+ 1)     + 8  
  Вишн і , черешн і    (+ 2) - (+ 1)     + 3  перевезення більше 3 діб не допускається
  Горох лопатка    (+ 5) - (+ 1)     + 5  
  Груш і    (+ 5) - (+ 3)    (+ 6) - (+ 8)  
  Др і ж д ж і    0 + 4    0 - +4  
  Д и н і    (+ 8) - (+ 10)    (+ 8) - (+ 10)  
  Жир р иби і морзв і ря (меди чний )    - 3    0  
  Жир и звірячі    0, - 3    0  
   Ікра риби    0 - (- 5)    0  
  Кабачки    (+ 6) - (+ 1)    + 6  
  Капуста брюссельска    (+ 12) - (+ 1)    + 8  
  Капуста ран н я    (+ 8) - (+ 1)    + 8  
  Капуста цв ітна    (+ 8) - (+ 1)    + 8  
  Ко вбаси та ковбасні варені вироби    0, + 6    + 8  п ерев езення більше 24 годин не до зволено
  Ко вбаси копчені    0, - 3    0, + 4  
  Ко вбаси напівкопчені    0, - 3    0, + 4  
  Ко вбаси сирокопчені    (+ 10) - (+ 8)    (+ 10) - (+ 8)  
  Консерв и різні (кр і м р ибних )    (+ 15) - (+ 20)    -  
  Консервы р ибні     + 10    0  
  Майонез    (+ 3) - (+ 18)    (+ 3) - (+ 18)  
  Маргарин    0 - (- 3)    не выше + 12  
  Маринад и , бал и ки копчен і і в’ялені    0 - (- 3)    0  
   Олія рослинна    (+ 10) - (+ 2)    + 12  
  Масло  вершкове    не в ище - 6    - 6  
  Молоко при транспортуванні   з низових заводів   не в ище + 6 ( квіт - вер )
  не ниж ч е + 2 ( жов - бер )
     не в ище + 6 ( квіт - вер )
не ниж
ч е + 2 ( жов - бер )
 п ерев езення з низових заводів тільки в цистернах
  Молоко св іже та пастеризоване , молочн і   продукт и     + 8    не в ищ е + 8  п ерев езення більше 12 годин не дозволено
  Морк ва рання    (+ 8) - (+ 1)    + 8  
  Моро зиво    не в ищ е - 14    не вище - 18  
   М'ясо і птиця охолодженні    0, - 1    0, + 4  
  Ог ірки    (+ 5) - (+ 10)    + 10  
  Персики    (+ 4) - (+ 1)    + 4  
   Томати бурі, ро жеві та червоні    (+ 15) - (+ 8)
   (+ 8) - (+ 4)
   (+ 15), (+ 8)  
  Пресерв и р и бн і    0 - (- 5)    0  
  Р и ба в’ялена    5     0  
  Р и ба середньосолона    - 5    + 2  
  Р и ба ох олоджена перекладена льодом    0 - (- 1)    + 3  
  Св іжа зелень(салат, ред ька , зелена   цибуля , кр і п)    (+ 8) - (+ 1)    + 8  
   С лабо солений оселедець в ящиках    не в ище - 6    - 6  
  Слива, ал и ча    (+ 7) - (+ 1)    + 7  
  Смородина,  агрус    (+ 2) - 0    + 3  п ерев езення більше 24 годин не рекомендоване
  С ири різні    не в ище + 8    не в ище + 8  
   Овочева квасоля    (+ 8) - (+ 2)    + 10  
  Цитрусов і : а) апельсин и
б) лимон

незр ілі
    в) лимон
и зр ілі
    г) мандарин
и
   (+ 10) - (+ 4)
   (+ 12) - (+ 8)
   (+ 8) - (+ 2)
   (+ 8) - (+ 2)
   (+ 7) - (+ 10)
   (+ 12) - (+15)
   (+ 8)
   (+ 5) - (+ 8)
 
   Чорниця    (+ 4) - 0    + 4  
  Ябл ука    (+ 5) - (+ 3)    (+ 6)-(+ 8)  
  Яйц я : а) не були охолоджені            б) з холодильника     (+ 8) - (+ 4)
   (+ 3) - 0
   (+ 8)
   (+ 3)